Misellivettä, Avrilin ripsiväriä ja sokerointisokeria - muutama luonnonkosmetiikkatuote kokeiluun

Huomasin, että yksi niistä ainoista tuotteista, joita ostan, mineraalimeikkipuuteri, oli loppumassa. Olen tykännyt käyttää Lily Lolon mineraalimeikkejä, joita onneksi nykyään löytyy myös Suomesta ja suomalaisista verkkokaupoista. Piti siis tehä kiireellinen tilaus.




Olen joskus miettinyt, että mineralimeikkejä voisi tehdä helposti itsekin, mutta etenkin meikkipuuterin kohdalla, kun tuttu luottotuote on jo löytynyt, tuntuu muutos haastavalta. Siksi palaan aina takaisin oman tutun sävyn ja tuotteen pariin.


Kävi kuitenkin niin, että tilaukseen sattui mukaan myös muutama tuote kokeiluun. Olen nyt jo useamman kuukauden ajan valmistanut ripsivärin itse, mutta nyt oli reissu tulossa ja halusin mukaan helpon tuotteen, joka toimisi myös ilman harjan vesipesua (kuten omasssa versiossa täytyy tehdä jokaisen käyttökerran jälkeen). Kokeiluun pääsi kehuttu Avrilin ripsiväri. Ripsiväriä saa sekä normaalina, että volyymilla. Itselle ripsiväri oli uusi tuttavuus, joka pääsee varmasti jatkoon, mikäli jatkossa tarttee matkaripsiväriä mukaan.

Toinen heräteostos oli Mossan misellivesi. Tuntuu, että olen myös misellivesiasiassa ollut täysin jälkijunassa, sillä en ole kokenut moiselle tarvetta. Kesähelteillä haluan kuitenkin saada meikittömät kasvot helposti puhtaaksi ilman turhan voimakkaita aineita, joten ajattelin, että misellivesi voisi ratkaista ongelmani. Misellivesi puhdistaa kasvot siis ilman vettä ja ajatuksena on pyyhkiä kasvot sillä niin monta kertaa, ettei (kesto)vanulappuun jää enää meikinjäämiä tai likaa. Testasin tuotetta heti mökkireissun päätteeksi. Olin monta päivää pessyt kasvot pelkällä järvivedellä. Tuote tuli selvästikin tarpeeseen näillä helteillä, sillä vanulappuun kertyi kuin kertyikin kerros likaa.


Lisäksi ostin testiin Ben & Anna -sokerointisokeria. Aiemmin olen käyttänyt easy sweet -sokeria, mutta viime kuukausina en ole saanut sitä toimimaan halutulla tavalla, liekö helteet vaikuttaneet sen koostuukseen. Halusin kuitenkin testata, että toimiiko toisen merkin sokeri paremmin. Sokerointisokeriahan voi valmistaa helposti myös itse, joten sitäkin keinoa voisi jonkun kerran kokeilla. Nyt kuitenkin halusin päästä helpolla, sillä lomat on jo pidetty, eikä arkena ehdi samalla lailla kokkailemaan kosmetiikkaa kuin lomilla.






2 kommenttia:

  1. Hei, miten teet sokerointisokeria?? Se olisi kiinnostavaa osata, nyt käytän tuota kamalaa myrkkyä millä säärikarvojani poistan... (en tykkää sheivata)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä keitetään sitruunamehua ja sokeria kasaan, kunnes koostumus alkaa olla oikea. Laitan blogiin tarkemmat ohjeet sitten, kun kerkeän kunnolla taas testailla sitä.

      Poista

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...