Sunnuntaipäivän joogaretriitti

Kaverini huomasin muutama kuukausi sitten facebookissa ilmoituksen, että tälle sunnuntaille oli neljän tunnin minijoogaretriitissä vapaana paikkoja ja pyysi minua sinne mukaan. Ja tietysti lähdin. Kaverini käy säännöllisesti joogassa, mutta itsellä taitaa olla nyt muutaman vuoden tauko takana. Kaipasin kuitenkin pientä hengähdystaukoa arjesta, joten tilaisuus vaikutti täydelliseltä siihen hommaan.


Retriitti järjestettiin ihanan Sannan kotistudiolla. Tilaisuus oli pieni ja intiimi ja sain kyllä ajatukset muutamaksi tunniksi täysin pois arjesta. Aloitimme päivän dynaamisella joogaharjoituksella ja saimme kehoon vähän lämpöä. Sen jälkeen pidimme kevyen lounastauon. Tarjolla oli kaikkea ihanaa, mutta löysin jälleen vanhan rakkaan tuttavuuteni, sellerin, mitä pitäisi ehdottomasti alkaa syömään taas enemmän. 

Lounaalla oli tarjolla kaikkea ihanaa!

Lounastauon aikana teimme pienen kirjoitusharjoituksen, jossa oli kolme eri teemaa, joiden ympärillä sai vapaasti assosioida ja haaveilla. Lisäksi saimme käyttää apuna inspiraatiokortteja. Valitsin omat korttini pelkän kuvan perusteella ja aloin vasta sen jälkeen lukemaan niiden kuvauksia. Aloin uskomaan astetta enemmän intuitioon, sillä minulle sattui mm. tanssiin antautuminen -kortti ja tanssi on minulle arjessa tärkeä osa jaksamista ja kuntoilua.

Inspiraatiokortit

Lopuksi teimme yin jooga -harjoituksen ja pääsimme syvävenyttelemään. Vaikka tunsin olevani melko pirteä, loppurentoutuksen aikana taisin nukahtaa muutamaan otteeseen. Uni taisi siis tulla tarpeeseen. 


Tanssiin antautuminen

Päivän antina on virkeä mieli ja notkea olo. Aloin myös miettiä, miten saisin mahdutettua edes yhden joogatunnin kiireisiin arkiviikkoihin, sillä se todella tekee hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...