Tuotearvostelu: organic shopin hoitoaine ja vartalovoide

Käväisin ennen joulua nappaamassa kummitytölle joululahjaksi kristallisuolasaippuaa ja Frantsilan eteeristä öljyä Ruohonjuuresta. Silmiini osui itselleni aivan uusi tuttavuus eli virolaisen Organic Shopin tuotteet. Lahjapakettiin päätyi lisäksi kyseisen merkin vartalovoide. Itselleni nappasin samaisen vartalovoiteen sekä kaveriksi hoitoaineen.Organic Shop tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja niillä on BDIH- ja Cosmos-sertifikaatit. Tuotteiden hinta ei todellakaan huimannut päätä, vaan kookos-shea-hoitoaine maksoi 3,99 € ja mansikkainen vartalomousse 4,55 €. Kerrankin löytyy luonnonkosmetiikkaa edullisesti.

Molemmat tuotteet pääsivät nopeasti kokeiluun ja pääsevät myös jatkossa ostoskassiin. Hoitoaine kosteuttaa ja hoitaa juuri sopivasti, mutta ei jätä hiuksia liian sileiksi ja kiillotetuiksi. Hiukset eivät kuitenkaan enää tykänneet niin pahaa kuivasta talvi-ilmasta hoitoaineen käytön aloituksen jälkeen. Vartalomousse puolestaan imeytyy nopeasti ja tuoksu on hyvä, mutta ei kuitenkaan liian voimakas. 

Olen ennenkin hehkuttanut virolaisen luonnonkosmetiikan puolesta ja taaskaan ei joutunut pettymään. Nyt pitää vaan malttaa mielensä hetken, että joku muu tuote pääsee loppumaan, että voi kokeilla sarjan muita tuotteita, kuten hiusnaamioita, vartalokuorintoja tai shampoota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...