Lasipillit saapuivat

Tiedättehän te niitä juomia, joita ei vain voi juoda ilman pilliä, kuten pirtelö tai smoothie? Kuitenkin aina niitä juodessa omatuntoa kolkuttaa tavallisten pillien käyttäminen, joskin niitäkin olen jo vuosikausia pessyt ja käyttänyt uudelleen.
Nykyaikana onneksi turhaan muovinkulutukseen on herätty ja muoviroskan määrään on pyritty vaikuttamaan. Perinteisten muovisten pillien sijaan on tarjolla mm. pahvisia, metallisia tai lasisia pillejä. Itse ihastuin erityisesti lasisiin pilleihin siskoni tyttären saatua niitä syntymäpäivälahjaksi.

Lasiset pillit tosin rikkoutuvat metallisia helpommin, mutta muuten ne toimivat loistavasti. Itse valitsein lajitelman, jossa on monta eriväristä pilliä. Pillejä oli myös tarjolla joko suorana tai kaartuvana. Pillien mukana tuli lisäksi kolme pientä harjaa, joilla pillit saa kätevästi pestyä tehokkaasti.Omat pillini tilasin Saksan Amazonista. Toki lentorahdista syntyy päästöjä, mutta toisaalta nämä ovat sen verran pitkäikäisiä hyvin pidettynä, että ne varmasti peittoavat kuljetuksesta syntyneet kulut.

Huomenna taitaa siis olla smoothiepäivä. Taidankin mennä laittamaan chiansiemenet mantelimaitoon likoamaan huomista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...