Kesäinen Hanko lasten kanssa

Viime viikon lopulla alkoi ahdistaa. Kesäloma oli hyvässä vauhdissa ja me kökötimme kotona. Sunnuntaina aamulla se idea iski: autoon pakattiin retkikamat ja suuntasimme nokan kohti aurinkoista Hankoa.


Hangosta saa aina hyvää ruokaa ja rannalla viihtyy vaikka koko päivän. Ensimmäisenä suuntasimmekin syömään ja siitä rannalle. Välttelemme yleensä päärantaa ja pyrimme valitsemaan paikan vähän sivummalta, missä ei ole niin paljon porukkaa. Lapset viihtyivät rannalla, vaikka vesi tuntuikin melko jäätävältä. Jotkut rohkeat uimarit olivat uskaltautuneet veteen.Rantapäivän jälkeen meitä ei huvittanut lähteä ajamaan kotiin, joten jäimme leirintäalueelle yöksi omaan telttaan. Telttailussa on edelleen sitä samaa hohtoa, mitä siinä oli lapsena. Saa nukkua raittiissa ilmassa ja keskellä luontoa. Iltapalat ja aamupuurot valmistuivat kätevästi trangialla. Jos säät olisivat sallineet, olisimme voineet yöpyä siellä vaikka toisenkin yön, mutta 10 asteen lämpötila ei houkutellut meitä jäämään pidemmäksi aikaa tällä kertaa.
Aamupuuroa trangialla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...