Lapsiperheen välipalasmoothie

Meillä syödään usein välipalaksi smoothieita. Niitä on helppo valmistaa itse ja ne maistuvat koko perheelle. Samalla tulee tankattua vitamiineja hedelmistä ja kasviksista. Toisinaan kiireessä ostetaan myös kaupan valmiita smoothieita, sillä ne ovat suhteellisen terveellinen vaihtoehto moniin muihin välipalahoukutuksiin verrattuna. Tänään kaupassa maistatettiin meille uusia smoothieita ja totesin heti, että siinä on meille uusi suosikki.


Smoothieita on kolmea eri makua
Rauch Juice Bar -smoothieita oli tarjolla kolmea eri makua: vihreä omenainen, keltainen appelsiininen ja punainen marjaisa maku. Yllättäen vihreä oli mieluisin maku sekä lapsille että aikuisille. Nuorempi poika totesi, että "nää on vaan tosi hyviä!". Juomissa oli myös lisättynä ainakin sinkkiä, rautaa ja calsiumia. Mikäli hinta on kohdillaan, taidetaan ostaa näitä jatkossa kiirehetkien välipalatarpeiksi.

Tässä postauksessa EI ole kaupallista yhteistyötä. Tuotteet ovat sen verran vakuuttavia, että haluan vinkata niistä myös muille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...