Kaikkea ihanaa virkkukoukkunen-kaupassa

Edellisessä postauksessa lupailin kertoa enemmänkin siitä ihanasta virkkukoukkunen-nimiestä kaupasta, joten tässä tulee nyt puhdasta hehkutusta, koska voisin käytännössä asua siellä kaupassa. Törmäsin kauppaan siis täysin ohimennen, kun pidin oman miniloman Imatralla. Sen iloinen ulkonäkö ja houkutteleva näyteikkuna vetivät minua puoleeni magneetin lailla. Ja sisällä olin kuin taivaassa.Mitä ekohenkinen perheenäiti voikaan enemmän toivoa kaupalta kuin suomalaista käsityötä ja suunnittelua, ekologisia valintoja ja tuotesarjoja, visuaalista hemmottelua ja paikkaa, josta kaiken tarpeellisen saa yhdellä kertaa.Taisin ensin rynnätä kosmetiikkahyllylle, sillä kylpylässä lillumisen jäljiltä ihoni oli rutikuiva ja kutiseva ja olin unohtanut kaikki kosteuttavat tuotteet kotiin. Sieltä löytyi tuttua korresia ja kaurilan saunaa, mutta myös uusi tuttavuus Bomb cosmetics, joka on käsintehtyä kosmetiikkaa brittein saarilta.

Täältä löytyi myös Kaurilan saunan tuotteita!


Yritys on kuulemma toiminut jo vuodesta 1993, joten miten ihmeessä minä en ole ennen törmännyt siihen aiemmin! Mutta onneksi törmäsin, sillä löysin kokeiluun myös uuden ekologisen käsitiskiaineen ... ja käsisaippuan. Ehkä koomisinta tässä ostohuumassani oli se, että valmistan itse kosmetiikkaa yrityksessäni, mutta silti virkkukoukkusen tuotteet veivät sen verran mukanaan, että oli pakko ottaa niitä kokeiluun.Kaupassa oli myynnissä myös paljon kasseja, tiskirättejä, keittiöliinoja ja painotuotteita. Oma valintani oli riikinkukkokuosinen muistikirja, joka pääsee haave- ja suunnittelukirjakseni eli tuotekehittelyn avuksi.Pistin siskolleni kuvia kaupasta ja hänkin ihastui tuotteisiin. Tuntui, että monet niistä oli tehty suoraan meille, kuten kukkaro, jonka kuvituksessa ommeltiin.Pistänpä linkin vielä virkkukoukkusen verkkokauppaan, jotta myös ne muut, joka ovat eläneet pimennossa tähän saakka, pääsevät tutustumaan tuotteisiin.Tähänkään postaukseen ei liity kaupallista yhteistyötä. Olen itse niin vakuuttunut näkemästäni, että haluan, että myös muut löytävät tämän ihanan kaupan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sunnuntaipäivän joogaretriitti

Kaverini huomasin muutama kuukausi sitten facebookissa ilmoituksen, että tälle sunnuntaille oli neljän tunnin minijoogaretriitissä vapaana ...