Uudet tuulet puhaltaa

Olen jo pitkään miettinyt oman sivutoimisen yrityksen perustamista. Ainoa este on ollut hyvän toiminimen keksiminen. Nyt ongelma on viimein ratkaistu ja unelma eteni tällä viikolla suurin harppauksin eteenpäin. Olen muutaman päivän aikana saanut perustettua toiminimen, avattua toiminimelle sosiaalisen median tilit, avattua uudelle yritykselle pankkitilin ja tilattua pankkikortin sekä avattua Internetsivut uudelle yritykselle.


Olo on samaan aikaan helpottunut ja jännitynyt. Pitkäaikainen haave on toteutumassa, mutta samalla jännittää, sillä nyt se työ vasta alkaakin. Pelkkä yrityksen olemassaolo ja nettisivut eivät takaa asiakkaita, vaan pitäisi laatia markkinointistrategia, suunnitella kirjanpito, aloitella toimintaa sekä elää samalla normaalia arkea, käydä töissä, askarrella lasten kanssa, tehdä lumitöitä ja pitää koko pakettia koossa. 

Kaiken muun lisäksi olen aloittamassa uusiin luontoalan opintoihini liittyvää harjoittelua unelmieni paikassa, jossa pääsen tekemään kaikkea sitä, mistä olen haaveillut. Uskon todella, että yhdistys, jossa tulen toimimaan, pääsee hyötymään minusta ja he minusta. Kevään ja kesän aikana tulee olemaan monta mielenkiinoista projektia, enkä malta odottaa, että pääsen niihin käsiksi.
Uusia tuulia harjoittelun myötä

Elämässä usein tuntuu, että hyvät asiat tapahtuvat aina kaikki samaan aikaan. Samoin kuin suuret muutokset elämässä. Nyt täytyy vain hypätä mukaan ja nauttia tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuotearvostelu: organic shopin hoitoaine ja vartalovoide

Käväisin ennen joulua nappaamassa kummitytölle joululahjaksi kristallisuolasaippuaa ja Frantsilan eteeristä öljyä Ruohonjuuresta. Silmiini ...