Naisluola

Naisluolassa saa juoda valkoviiniä
Käsityö- ja nikkarointivarastoni on kasvanut valtavaksi. Viime aikoina keittiömme tasoalasta puolet on ollut kaikenlaisten kosmetiikkanvalmistusaineiden, käsityötarvikkeiden sekä erilaisten teknisten laitteiden peitossa. Tänään päätin perustaa kellariin oman naisluolan. Siellä saisin keskittyä erilaisiin projekteihin rauhassa. 

Kellarissa on huone nimeltään verstas. Talon entisten omistajien mukaan talon isännällä oli tapana vetäytyä verstaalle rauhoittumaan ja viettämään omaa aikaa. Aiemmin olemme säilyttäneet verstaalla työkaluja ja vanhoja maaleja ja tapetteja. Sen siisteyteen ei siis ole käytetty paljoakaan aikaa. Pinnat toki kaipasivat perusteellista imurointia ja ei muutama kerros maaliakaan tekisi lainkaan pahaa. Nyt kuitenkin pelkkä siivous sai riittää. 

Nyt sain kaikki tarvikkeeni siististi omille paikoilleen ja lapsetkaan eivät pääse sotkemaan keskeneräisiä projekteja. Toisaalta verstaan ehostaminen taitaa olla seuraava projekti. Seiniin ainakin pohjamaali ja taustaseinälle suunnittelin maalaavani liitutaulun, jossa voi suunnitella seuraavia projekteja. Puupinnat pitäisi hioa ja hankkia kattoon joku kauniimpi lamppu.

Ostin muuten perjantaina etsauskynän, joten pääsin kokeilemaan puun polttamista. Tästä lisää myöhemmin.

Kaikki pysyy järjestyksessä
Helmet säilyvät pienrautalokerikossa
Etsauslaitteen testailua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...