Ostoksilla Ruohonjuuressa

Kävin tänään pikaisesti ostoksilla Ruohonjuuressa. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin varmaan ostanut kaupan tyhjäksi. Tällä kertaa mukaan valikoitui kuitenkin sekä uusia, että vanhoja tuttavuuksia.
manteliöljy luonnollinen ilmanpuhdistaja marseillensaippua egyptiläinen salva

Marseillensaippua oli vanha tuttu eli luottotuotteeni. Se oli ensisijainen syy mennä ostoksille ja saippua sattui vielä olemaan alennuksessa. Marseillensaippuaa eli oliiviöljysaippuaa voi käyttää sekä perinteisesti saippuana että pyykinpesussa, tahrojenpoistossa ja muussa siivouksessa. Parasta on, että se on todella hellävaraista eikä kuivata ihoa, kuten monet muut saippuat.


kylmäpuristettu valioravinto
Manteliöljy on myös tuttu tuote minulle. En ole tosin aiemmin kokeillut Valioravinnon kylmäpuristettua manteliöljyä, joten odotan pääseväni kokeilemaan, miten tuote toimii käytössä. Tämä manteliöljy on elintarvikekelpoinen, joten sitä voi halutessaan käyttää myös ruoanlaitossa. Itselläni manteliöljy tulee käyttöön sekä meikinpoistoaineena että pohjaöljynä, johon aion uuttaa ainakin kuivattua kehäkukkaa (tästä myöhemmin lisää). Olen käyttänyt manteliöljyä myös vartaloöljynä sekoitettuna perusvoiteeseen sekä kynsinauhaöljynä. Sille tuntuu löytyvän aina vain uusia hyviä käyttötarkoituksia.


aktiivihiili eukalyptus
Kaupassa silmiini osui myös luonnollinen ilmanpuhdistin/raikastin, joka perustuu aktiivihiilisuodattimeen. Tuote tuoksuu hennosti eukalyptukselle. Pakkauksen kannen alla on poistettava suojakalvo ja sen alta paljastuu hajuja neutraloiva aktiivihiilikerros.
attitude ilmanpuhdistin


Raikastimen ulkonäkö ei erityisemmin hivele silmää, mutta ei onneksi ole pahimmasta päästä. Meillä se sijoitettiin heti wc:n kaapin päälle pois silmistä.Neljäs ostokseni oli Egyptian magic -voide. Se on käsityönä valmistettu joka paikan voide. Se sisältää ainoastaan hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, propolista, mehiläisvahaa ja oliiviöljyä. Olen vuosi vuodelta siirtynyt yhä yksinkertaisempiin ihonhoitotoimenpiteisiin ja -tuotteisiin, joten voide, joka käy sekä lapsille, että aikuisille ja niin kasvoille kuin vartalolle, on meidän perheen juttu.  
yleissalva voide egyptiläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sunnuntaipäivän joogaretriitti

Kaverini huomasin muutama kuukausi sitten facebookissa ilmoituksen, että tälle sunnuntaille oli neljän tunnin minijoogaretriitissä vapaana ...