5 x 3 hyvää asiaa arjessa

Merikapteenin vaimo haastoi miettimään arjen hyviä asioita. Aihe sopii erityisen hyvin tähän blogiin, sillä koko blogi perustuu ajatukselle siitä, että arjen pienistä asioista pitäisi yrittää osata iloita.


Jos Helsinki on hetkisen kaunis.
Kolme hyvää asiaa tässä päivässä:
  • Työpäivä oli tavallista lyhyempi ja ehdin hakea lapset ajoissa päiväkodista. Neljään mennessä olimme ehtineet viettää yhdessä jo paljon aikaa, siivota ja pyykätä.
  • Aurinko paistaa ja tuntuu viimeinkin siltä, että kevät on tulossa!
  • Aktiivinen taukojumppahetki työkaverin kanssa.
 
Kolme hyvää asiaa minussa:
  • Oppimisen ilo. Olen utelias ja aina valmis oppimaan uutta. Jos en osaa jotain, niin opettelen. 
  • Seikkailunhalu. Monesti kuulee, ettei lapsiperheen elämä voi olla jännittävää tai että lapset rajoittaisivat jotenkin elämää. Minulle lapset ovat elämää ja he kulkevat mukana minne tahansa mennäänkin. Reppureissaaminen Vietnamissa 2-vuotiaan kanssa on seikkailu, jota en olisi jättänyt väliin mistään hinnasta.
  • Kiitollisuus. Olen oppinut aivan uudella tavoin olemaan kiitollinen elämän pienistä iloista. Niistä arjen pienistä hetkistä, joita usein ei meinaa huomata ja jotka ajan kuluessa tulevat niin itsestäänselviksi, ettei niitä enää näe.

Lapset <3

 Kolme hyvää asiaa elämässä:
  • Lapset. Esikoinen, joka on nokkela, hyväsydäminen, taitava ja mietteliäs, auttaa aina pienempiä ja kavereita. Keskimmäinen, joka kujeilee ja tekee jekkuja, on omaa laatuaan. En ole koskaan tavannut ketään muuta noin pientä poikaa, jolla on niin mahtava huumorintaju. Kuopus, joka aamulla tulee halaamaan ja pusuttelemaan sanoen "ihana äiti" muistuttaa siitä, että rakkautta antamalla sitä saa takaisin. Neiti on fyysisesti taitava poikatyttö, joka kulkee bokserit jalassa ja käsilaukku olalla. 
  • Koti. Ihana talo, jota on remontoitu huolella täysin oman näköiseksi. Tähän kotiin sain ne kauan kaipaamani kukkotapetit ja keltaisen keittiön.
  • Piha. Puutarhanhoito antaa minulle sekä voimia ja jaksamista että mielenrauhaa. Lisäksi piha tuottaa meille ruokaa ja antaa tilaa leikeille ja peleille. Pihassa viihtyy koko perhe. 


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:
  • Tänä vuonna yritystoimintani on pyörähtänyt kunnolla käyntiin. On antoisaa tehdä töitä sellaisen asian parissa, johon uskoo ja joka vastaa täysin omia arvoja. 
  • Matkat. Olen aina rakastanut matkustelua ja etenkin vuoristo ja luonto ovat minulle tärkeitä paikkoja. Tänä vuonna pääsen ainakin Slovakian vuoristoon ja luontoon sekä kiertelemään Suomea.
  • Muutokset. Suurimpana muutoksena taitaa olla se, että esikoinen aloittaa koulun, mutta olen avoinna uusille tuulille ja toivon, että muutokset ilmenevät elämässä myös pienemmillä osa-alueilla. Joskus on aika muutoksille ja ne tekevät hyvää, kunhan niiden aika on.

Kosmetiikanvalmistuskurssin suunnittelua

Kolme hyvää asiaa blogissa:
  • Lukijat! Olen saanut ihania uusia lukijoita ja tutustunut myös moniin uusiin bloggajiin. On ihanaa löytää ihmisiä, joita kiinnostavat samat asiat. 
  • Monipuolisuus. Joku saattaisi sanoa tätä myös sillisalaatiksi, sillä blogin aihepiirit vaihtelevat lapsiperhe-elämästä kosmetiikkaan ja askartelusta puutarhanlaittoon, mutta itse koen kirjoittamisen ilon ja asioiden jakamisen tärkeämpänä kuin laajan lukijakunnan hankkimisen tarkasti profiloidulla blogilla.
  • Ilo ja innostus. Kirjoitan elämän iloista ja asioista, joista itse innostun ja toivon, että innostus tarttuu myös lukijoihin ja voin antaa uusia vinkkejä ja ideoita myös lukijoilleni.

Haastan mukaan Kotoisaa arkea-blogin Helin. Samalla toivotan kaikille oikein rauhaisaa ja mukavaa pääsisäistä!



3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta Anniina! Tämä oli kiva ylläri!!

    Sulla on ihanan valoisa elämänasenne ja nämä oli kyllä ihan sinulta kuulostavia vastauksia. Oikein kivaa kevään jatkoa sulle, mä palaan tähän asiaan pyhien aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäädään siis odottelemaan sinun versiota :) Meinasin tuohon jo pistää, että olet niin iloinen persoona, että varmasti tulee mukavaa luettavaa.

      Poista
  2. Ihana postaus, kiitos <3
    Aurinkoista pääsiäistä <3

    VastaaPoista

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...