Alku

Elän kiireisintä ruuhkavuosiarkea tähänastisessa elämässäni. Perheeseemme kuuluu kolme pientä lasta ja siihen päälle tulevat vielä työt ja harrastukset. Kuitenkin olisi tärkeä päästä eroon arjen kiireestä ja keskittyä nauttimaan jokaisesta hetkestä. Tämä oivallus on muutanut omaa elämääni parempaan suuntaan, joten haluan jakaa ihanaa arkeamme myös teidän kanssa. 

luonto
Pysähdy katselemaan ympärillesi!

Arkihan ei pelkästään tarkoita päiväkodin, työpaikan ja ruokakaupan välillä suhailua, vaan yhdessä tekemistä, oppimista, nauttimista ja kokemista. Emme siis enää elä arkea odottaen lomia, vaan yritämme tehdä jokaisesta päivästä nauttimisen arvoisia. Uskon, että keskittymällä arjen pieniin onnenhetkiin, opin myös itse arvostamaan niitä entistä enemmän.

Tällä hetkellä olen onnellinen siitä, että sain vietyä laatikkokaupalla vaatteita ja tavaroita kierrätykseen ja samalla löysin kirpputorilta ihanan oranssinkeltaisen maton eteiseemme. Kotimatkalla kävin lasten kanssa poimimassa kukkia läheiseltä kaupungin pellolta. Vaikka välillä satoi vettä ja lapset kastelivat kenkänsä ojassa, saimme kerättyä kauniin kimpun niittykukkia. Eikö Helsingin kaupunki olekin mahtava, kun kylvää vuosittain kukkia ja herneitä kaupunkilaisten iloksi! 


Kukka kehäkukka ruiskaunokki silkkikukka

Tulen kirjoittamaan pihasta ja puutarhasta, remonteista, matkoista, ruoasta, askartelusta, luonnosta, liikunnasta ja elämän pienistä iloista. Tervetuloa mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...