Luonnonkaunis 2018 -messut

Olin eilen ja tänään Luonnonkaunis-messuilla näytteilleasettajana esittelemässä yritykseni palveluita ja tuotteita, mutta onneksi ehdin myös tehdä muutaman pikaisen kierroksen ja tutustua muiden mahtaviin tuotteisiin.

Messut järjesti Pro Luonnonkosmetiikka ry. "Yhdistyksen periaatteiden mukaisesti messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja." Itse löysin paikalta sekä monia tuttuja tuotesarjoja että muutamia mainitsemisen arvoisia, minulle ennestään tuntemattomia tuotetteita. Lisäksi ohjelmassa oli aina tasatunneittain luentoja kauneuteen ja terveyteen liittyvistä teemoista. Suurin osa luentojen aiheista oli itselleni ennestään hyvinkin tuttuja, joten mielenkiinto kohdistuikin uusiin asioihin, kuten Sulapacin toiminnan esittelyyn.


Ensimmäinen uusi tuttavuus oli Beauty gardenin tuotteet. Niissä mielenkiintoni kiinnitti erityisesti pakkausmateriaalien ekologisuus. Se, että tuotteet kerätään käsin ja tuote on ekologisesti valmistettu on huippu juttu, mutta vielä parempaa on se, että tuotteet pakataan ekologisesti lasipurkkeihin, joiden ulkopuolella on vielä puupakkaus, joka suojaa lasia. Jopa tuotepakkausten liima on niin vähämyrkkyistä, että se helposti repsottaa, mutta sen saa kyllä käsin painettua takaisin kiinni, mikäli se häiritsee esteettistä silmää.Itse olisin mielelläni ostanut eteerisiä öljyjä. Yleensä käytän tuttua ja turvallista Frantsilaa, mutta kun huomasin, että Flow kosmetiikalle oli (salaa) tullut eteerisiä öljyjä innostuin kovasti. Himoitsemani geranium-öljy oli vain ehtinyt loppua ennen kuin itse pääsin irtautumaan omalta pisteeltäni, mutta onneksi pääsin tutustumaan testeriin ja sitä onneksi on saatavilla myös messujen jälkeen. Esillä oli myös Floramen eteerisiä öljyjä, jotka myös kiinnostivat kovasti. Huipputuotteita, mutta mikäli suomalaisia tuotteita on tarjolla, kuten oli, suosin mielelläni suomalaista ja tuen suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Vaikka kyllähän se maahantuontikin on suomalaista työtä.Pääsin molempina päivinä nauttimaan ihanan Green street cafen valikoimista. Perjantaina söin ihanan mango-chiansiemen-vanukkaan, joka oli kuin jälkiruoka, mutta kuitenkin terveellinen. Tänään nautin maukkaan punajuurisalaatti-bowlin, joka oli hyvää myös seisaaltaan, kiireessä syötynä. Olisipa tällaisia lounaspaikkoja kaikkialla! 

Kaikenkaikkiaan messuista jäi hyvä mieli. Tapasin ihania asiakkaita, mielenkiintoisia kollegoita ja huipputyyppejä. Oli innostavaa jutella ihmisten kanssa, ketkä olivat aidosti kiinnostuneita ekologisista valinnoista ja luonnonkosmetiikasta. Toivon todella, että pääsen vielä tapaamaan monet heistä uudelleen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voikukan juurten kerääminen ja käyttö

Nyt on osassa maata vielä oivallinen aika kerätä voikukan juuria. Ne ovat monikäyttöisempiä kuin uskotkaan! Monelle voikukka on yksi ...